با سلام خدمت تمامی معماران و علاقمندان به رشته معماری , در این بخش از مطالب مربوط به آموزش نرم افزار های معماری در وب سایت تخصصی معماری ایران به بررسی موضوع پایین آوردن حجم فایل در تری دی مکس و بالا بردن سرعت فایل در تری دی مکس می پردازیم . نرم افزار تری دی مکس یکی از پر کاربرد ترین نرم افزار های معماری است که مورد استفاده بسیاری از کاربران برای طراحی ایده ها و طرح های سه بعدی است و قابلیت های زیادی دارد از این رو در این آموزش به معرفی راه هایی برای کاهش حجم فایل در تری دی مکس و راه های بالا بردن سرعت تری دی مکس می پردازیم .
آموزش کاهش حجم و افزایش سرعت فایل تری دی مکس
قبل از اینکه به بررسی موضوع آموزش کاهش حجم و افزایش سرعت فایل در تری دی مکس بپردازیم به بررسی این می پردازیم که چرا بهتر است حجم فایل ها در تری دی مکس کمتر باشد ؟ به عنوان یک کاربر نرم افزار تری دی مکس ۳D Max ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که در هنگام کار با پروژه های بزرگ که ابزار هایی با حجم بالا در آن بکار گرفته شده باشد سیستم شما با کندی مواجه شود و سرعت کارکرد شما پایین بیاید که دلیل این اتفاق این است که فضای زیادی از Ram اشغال میشود و ترافیک اطلاعات بالا میرود همین دلیل موجب نشود تا انجام کار ها توسط سیستم به کندی صورت گیرد از این رو در این مقاله برای جلوگیری از این مشکل به معرفی راه هایی برای کاهش حجم فایل ها در ۳d max و بالا بردن سرعت ۳d max می پردازیم .
استفاده از ویرایشگر یا مدیفایر optimize
در بسیاری از موارد وقتی میخواهیم یک حجم سه بعدی را با استفاده از poly یا mesh سه بعدی کنیم باید سطوح زیادی ایجاد کنیم که ممکن است این افزایش سطوح بیش از حد باشد و سطوح زیادی ایجاد شود که این مورد در مواردی که فایل مورد نظر دارای تعداد احجام بالا باشد باعث افزایش حجم بیش از حد میشود از این رو برای کاهش سطوح حجم و یا تنظیم سطوح حجم فایل باید ابزاری وجود داشته باشد که این ابزار همان مدیفایر در تری دی مکس یا optimize در تری دی مکس است . پس با استفاده از مدیفایر میتوان به کاهش حجم سطوح و در نتیجه کاهش حجم فایل ها در تری دی مکس پرداخت که این مورد خود بخود نیز موجب بالا رفتن سرعت ۳d max میشود .
ایمپورت کردن برخی از فایل ها بصورت Xref
وارد کردن فایل بصورت xref در تری دی مکس مخصوصا بخش هایی که سنگین است میتواند تا حد زیادی باعث کاهش حجم و افزایش سرعت شود زیرا بخش های xref در تری دی مکس دارای حجم نبوده و از منبع خود خوانده میشوند . برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با Xref میتوانید به مطلب Xref چیست ؟ مراجعه کنید .
منبع : وب سایت معماری ۹۸ مرجع ارائه مقالات آموزش تری دی مکس
1 دیدگاه
مریم
چه جالب..ممنونم از توضیحاتتون