با سلام خدمت تمامی دنبال کنندگان آموزش های نرم افزار رویت , در این بخش از مطالب مربوط به آموزش نرم افزار رویت در وب سایت تخصصی معماری ۹۸ به بررسی موضوع رسم تراز های فرعی در رویت می پردازیم . نرم افزار ابزار ها زیادی در اختیار کاربران قرار میدهد تا با استفاده از آنها به طراحی پلان ساختمان بصورت دلخواه و ایده آل خود بپردازند و در کار با این نرم افزار با محدودیتی روبرو نباشند از این رو در ادامه این مقاله موضوع رسم تراز های فرعی در Revit را مورد بررسی قرار میدهیم .
رسم تراز های فرعی در نرم افزار رویت
قبل از اینکه به بررسی موضوع رسم تراز های فرعی در نرم افزار رویت بپردازیم به بررسی و ارائه مقالاتی در رابطه با نرم افزار رویت می پردازیم , نرم افزار رویت Autodesk Revit Architecture از پر کاربرد ترین نرم افزار های معماری هستند که مورد استفاده کاربران زیادی هستند که از این نرم افزار برای طراحی ایده های مورد نظر خود استفاده میکنند . این نرم افزار امکانات زیادی را به همراه دارد و در صورت مواجه بودن با محدودیت این امکان برای کاربران وجود دارد که به پلاگین های این نرم افزار روی بیاورند و یا به فرمول نویسی در رویت بپردازند پس این نرم افزار برنامه ای منعطف برای طراحی طرح معماری است .
اگر توجه کرده باشید در نرم افزار رویت در هنگام رسم تراز های ارتفاعی در رویت برای ایجاد پلان های ارتفاعی گزینه Make Plan View در نوار منوی ابزار Option Bar بصورت خودکار و پیش فرض فعال است که این فعال بودن موجب میشود تا در هنگام ترسیم در مقابل ترسیم هر تراز ارتفاعی یک پلان کف FloorPlan و پلان سقف کاذب CeilingPlan در پنجره Project Browser ساخته میشود .
در صورتی که نخواهید این ترسیمات نیز در هنگام ترسیم ارتفاعی ایجاد شود تیک این گزینه را بردارید و آنرا غیر فعال کنید که رنگ پیش فرض این پلان ها بجای آبی سیاه است . کاربرد تراز فرعی در رویت در مواردی همچون تراز کفسازی و اختلاف ارتفاع ، OKB پنجره ها ، ارتفاع پارتیشن های کاذب و موارد مشابه است .
منبع : وب سایت معماری ایران مرجع ارائه مقالات آموزش معماری – آموزش نرم افزار های معماری – آموزش Revit